top of page
Actuele AKKA exposities
Expositie "Virtuoos!' - 17 augustus t/m 2 oktober 2023 - Salon vanBeresteyn Veendam

Vanaf donderdag 17 augustus t/m 2 oktober 2023 exposeren elf alumni van de Klassieke Academie in Salon vanBeresteyn in Veendam.

De exposanten zijn allemaal dit jaar afgestudeerd van de vijfjarige opleiding Klassieke Academie voor Beeldende Kunst in Groningen, een landelijk gerenommeerd instituut. De getoonde werken zijn van hoge kwaliteit en divers. Elke exposant laat hiermee zien wat zijn of haar sterke kant is.

 

Deelnemende kunstenaars:

Wil Bartels, Roxana Castro-Kooi, Maarten Dalstra, Roelie Douw, Joke Ganzevoort, Mark de Kok, Michelle Mertens, Petra van der Wel, Marjet Visscher, Suze Osseman, en Pleun Proceé. Hun kunstwerken, waaronder veel examenstukken, zijn vanaf 17 augustus te zien in Salon vanBeresteyn, de kunstgalerie aan de buitenzijde van het Theatercomplex vanBeresteyn. Kunstenaarsvereniging AKKA treedt op als galeriehouder.

De Salon is dagelijks te bezoeken tijdens openingstijden van het cultuur- en congrescentrum van Beresteyn. Adres: Museumplein 5A, 9641 AD Veendam. De ingang is via het Grand Café.

 

bottom of page